Start een blog op je website, bied nieuws aan voor je bezoekers of bedenk een andere toepassing met ons Blog-systeem!

Stap 1

Ga naar de Editor

Stap 2

Sleep het Blog-element (voorheen nieuws-element) van de linkerkant naar je pagina.

Stap 3a

Als je voor het eerst een Blog-element aanmaakt hebben we alvast een categorie voor je aangemaakt met twee voorbeeldberichten.

Stap 3b

Heb je al een blog op je website? Dan zul je eerst een (bestaande of nieuwe) categorie moeten selecteren.

Stap 4

Klik op  +Bericht om een nieuw Blog-bericht toe te voegen.

Stap 5

Voeg een titel aan het Blog-bericht toe, kies de publicatiedatum, geef aan of je reacties toe wilt staan en klik op Toevoegen.

Stap 6

Vul je Blog-bericht naar wens met elementen zoals je gewend bent in de Editor. Je kunt dus o.a. teksten, afbeeldingen, foto-albums en video's in je blogberichten plaatsen.

Tip: Als je een afbeelding in het Blog-bericht toegevoegd komt deze als voorvertoning in het Blog-element te staan.

Stap 7

Als je terug gaat naar het Blog-element kun je de weergave wijzigen. Kies tussen Headlines, Paragraaf of Raster. Als je kiest voor een weergave met afbeelding, dan wordt automatisch de eerste afbeelding uit je blogbericht geselecteerd.

Stap 8

Klik op Blog beheren om Blog-berichten te bewerken, instellingen te wijzigen of te verwijderen.