Dat kan door in de Editor de naam bovenaan je website aan te klikken. Je ziet dan onderstaande verschijnen.

• Tekst: bij deze optie maak je alleen gebruik van tekst bovenaan je website. Je kan hier de naam van je website typen en de tekst naar wens aanpassen door de grootte of kleur te wijzigen.
  • Logo: upload een afbeelding en plaats deze bovenaan je website. Je kan een afbeelding uploaden door dubbel te klikken en een bestand in je documenten te selecteren.
  • Logo & Tekst: maak gebruik van zowel een afbeelding als tekst bovenaan je pagina. Upload een afbeelding door dubbel te klikken en type daarna de tekst die je bovenaan je website wil hebben.