Het is inderdaad mogelijk om automatisch muziek af te laten spelen op je website.

Klik hier voor een voorbeeld-site met muziek.

Door een video in de zijbalk of in kolommen te zetten wordt het automatisch klein weergegeven (plaats de video aan de onderkant om deze helemaal uit het zicht te halen).

Daarna kan je bij instellingen Auto-play aanzetten.

Als je wil dat mensen de muziek ook uit kunnen zetten, houd je Toon knoppen aangevinkt.

Een deel van de website-bezoekers irriteert zich namelijk licht aan automatische muziek op een website.

Daarom is het ook handig om dit element niet te veel te verstoppen, zodat je bezoekers het meteen kunnen vinden als ze het uit willen zetten.

Als je de muziekspeler écht goed wil verbergen kan je een hele kleine kolom maken, bijvoorbeeld onderaan je pagina.