Ga naar het tabblad Meer.

Stap 2

Klik op Website-instellingen.

Stap 3

Wijzig de instellingen van het tabblad Standaard.

• Website-titel: Geeft hier de titel van de hele website op. Deze wordt achter iedere pagina naam weergegeven.
  • Website-adres: Een webadres kan niet zomaar veranderd worden, maar het is op een aantal manieren wel mogelijk.
  • Website icoon: Upload een vierkante afbeelding. Dit dient als zogenoemde 'favicon'. Dit icoon komt bovenaan internetbrowsers te staan, naast je website-titel.
  • Website categorie: Dit heeft inhoudelijk geen effect op je website.
  • Taal: Geef de taal van je website aan. Dit heeft inhoudelijk geen effect op je website.
  • Website online: Je website staat standaard online. Schakel deze optie uit om de website tijdelijk offline te zetten.
  • Cookie melding: Stel in of bezoekers van je website een cookie melding krijgen te zien en deze dienen te accepteren.

Stap 4

Wijzig de instellingen van het tabblad Geavanceerd:

• Kruimelpad op subpagina's: Een kruimelpad laat de bezoekers zien via welke pagina's zij een bepaalde subpagina hebben bereikt. Zoals Home -> Pagina -> Subpagina
  • Submenu in zijbalk: Geef je bezoekers een extra navigatiemiddel.
    Het submenu verschijnt als je meerdere niveaus van pagina's hebt gemaakt, zijbalken in een aantal van je pagina's hebt en deze optie hebt aangezet.

Stap 5

Klik op opslaan.