Je kan met dit element YouTube-video's toevoegen aan je website.

Als je zelf een video hebt gemaakt upload je hem eerst naar YouTube.

Stap 2

Ga naar de Editor

Stap 3

Sleep het Video-element van de linkerkant naar je pagina.

Stap 4

Klik op de video om deze aan te passen. Gebruik daarvoor de horizontale balk zoals hieronder getoond.

• Gebruik de knop Video selecteren om een video op YouTube te zoeken of om de URL van de YouTube-video in te voeren (kopieer deze uit de adresbalk, bijvoorbeeld http://www.youtube.com/v........).
    • Let op: Indien de link niet werkt (het blijft laden) kun je zoeken op je gebruikersnaam of de titel van de video.
  • Wijzig eventueel de uitlijning of andere instellingen zoals hieronder te zien is.

Tip:
1. Je kan dit element bijvoorbeeld ook gebruiken om automatisch muziek op je site af te laten spelen.
2. Je kan ook video's van andere aanbieders, zoals Vimeo bijvoorbeeld, toevoegen aan je website. Dit kun je doen door middel van het HTML-element.