Sleep het Tekst-element van de linkerkant naar je pagina toe.

Stap 3

Klik op de tekst om deze aan te passen. Gebruik de horizontale zwarte balk om de opmaak te wijzigen.

Stap 4

De tekst wordt automatisch opgeslagen.

Tip: Gebruik het Tekst-element vooral in combinatie met andere elementen van JouwWeb om een professionele website te maken.

Gebruik dit element om aantrekkelijke teksten te schrijven voor je bezoekers, maar ook voor je andere communicatie. Voeg bijvoorbeeld je openingstijden toe in een zijbalk (te activeren via Pagina-instellingen) in combinatie met de elementen Kolommen, Kop, en Tekst.