Een zijbalk kan je per pagina toevoegen via de pagina-instellingen. Hoe je dit kan instellen wordt in dit artikel uitgelegd. Je kunt er ook voor kiezen om kolommen toe te voegen aan een pagina.

Stap 1

Ga naar het tabblad Pagina's.

Stap 2

Klik op het juiste icoontje (het tandwiel).

Stap 3

Geef bij het Inhouds-gedeelte aan of je een zijbalk wil toevoegen aan deze pagina.

Stap 4

Druk rechts onder op Opslaan als je tevreden bent of druk op Annuleren als je de veranderingen niet op wil slaan.

Let op: of je een zijbalk toe kan voegen aan je pagina is per Design verschillend. Het is dus afhankelijk van het Design dat je gekozen hebt of deze optie beschikbaar is.