Je kunt elk moment van het Gratis-pakket upgraden naar het Lite-, Pro- of Business-pakket. Deze pakketten bieden vele voordelen, waaronder een eigen domeinnaam. Voor de exacte inhoud van de pakketten, check onze website: https://www.jouwweb.nl/prijzen

De bestelling en betaling van het Lite-, Pro- of Business-pakket verloopt veilig en snel via een jaarlijkse factuur of via een maandelijkse betaling.

Stap 1

Log in en klik op Upgrade.

Als je website nog niet gepubliceerd is omdat je het webadres later wilde kiezen: klik op Publiceer en kies je gewenste domeinnaam.

Stap 2

Selecteer of je Per maand of Per jaar wil betalen. Kies vervolgens het gewenste pakket.

Stap 3

Vul het bestelformulier in met de juiste gegevens en klik op Volgende Stap >.

Stap 4

Bevestig de bestelling. Bij betaling per maand wordt je pakket direct geactiveerd als je jouw IBAN-nummer hebt opgegeven. Bij betaling per jaar kom je in het betaalscherm om te betalen via iDEAL, Bancontact, Paypal, Creditcard of een andere betaalmethode.

Stap 5

Het pakket is geactiveerd! Je kunt nu direct je domeinnaam registreren of verhuizen.

Tip: Bekijk ook eens onze video met tips voor de ideale domeinnaam.