Ga naar het tabblad Pagina's.

Stap 2

Klik op het tandwieltje bij de gewenste pagina

Stap 3

Uitleg over het opties voor Pagina-instellingen:

• Naam: geef je pagina een naam die weergegeven wordt in het menu van je website. Voorbeelden zijn: Over ons, Contact en Bestel nu!
  • Banner: geef aan of je een Banner wil toevoegen bovenaan deze pagina
  • Inhouds-gedeelte: geef aan of je een Zijbalk wil toevoegen aan deze pagina. Het is afhankelijk van het design dat je kiest of deze optie mogelijk is.
  • Pagina-titel: deze titel wordt nergens op de pagina zelf weergegeven, maar wel op de titelbalk van de browsers van jouw bezoekers.
  • Omschrijving: ook de omschrijving wordt nergens op de pagina zelf weergegeven. De omschrijving wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google.
  • Zichtbaar in menu: zet deze knop uit om de pagina uit je menu te halen. Bezoekers kunnen deze pagina nu alleen via links bezoeken.
  • Wachtwoord-beveiliging: je kunt één of meerdere pagina's voor bezoekers afschermen met een wachtwoord.

Stap 4

Druk links-onder op Opslaan.

Tip: Je komt in de Editor extra snel bij de Pagina-instellingen via het tandwiel-icoontje: