Ga naar het tabblad Pagina's.

Stap 2

Klik op de blauwe knop Nieuwe pagina.

Stap 3

Vul nu de gegevens van jouw nieuwe pagina in en klik vervolgens op Opslaan

• Titel: geef je pagina een naam die weergegeven wordt in het menu van je website. Voorbeelden zijn: Over ons, Contact of een Bestelpagina.
  • Banner: geef aan of je een Banner wil toevoegen bovenaan deze pagina.
  • Inhouds-gedeelte: geef aan of je een Zijbalk wil toevoegen aan deze pagina. Of je deze optie hebt, is afhankelijk van het design dat je kiest.
  • Externe link: kies deze optie als je wil dat een externe link geopend wordt als men op dit menu-item klikt. Stel hier een andere website in waarnaar bezoekers doorgestuurd worden.