Klik op het tabblad Design

Stap 2

Klik op Tekstopmaak in het menu links op het scherm.

Stap 3

Verander in één keer het lettertype van alle teksten op je site met de optie Standaard Lettertype.

Verander ook de tekstkleuren stijlen en tekstformaten van je gehele website. Dat kan je in één keer instellen per onderdeel:

• Alle algemene teksten
  • Alle kopteksten
  • De onderkant (het stukje onderaan je website waar meestal praktische informatie en links staan)

Stap 4

Druk links-onder op Opslaan als je tevreden bent of druk op Annuleren als je alles van dit onderdeel ongedaan wil maken.