Wat zijn elementen?

De elementen zijn de bouwstenen van de inhoud van jouw website. De Editor biedt alle elementen die nodig zijn voor het maken van interessante pagina's.

Schrijf pakkende teksten, maak je website visueel met beeldmateriaal en laat je bezoekers aan het woord met het contactformulier. Jij hebt totale controle over deze en nog veel meer elementen die in een professionele website horen.

Stap 1

Ga naar de Editor.

Stap 2

Sleep de elementen simpelweg vanuit de linkerkant van het scherm naar je pagina.

Je kan ze naar drie pagina-onderdelen slepen:

• Het inhoudsvak. In onderstaand voorbeeld kan een tekst-element bijvoorbeeld boven of onder de video geplaatst worden,
  • De Zijbalk (mits aanwezig). Een zijbalk kun je per pagina toevoegen via de pagina-instellingen.
    In het voorbeeld is het element 2 kolommen naar de zijbalk gesleept om de openingstijden netjes naast elkaar te kunnen plaatsen.
  • De FooterDit is het onderste gedeelte van je website. In het tweede voorbeeld zie je de Social - knoppen toegevoegd worden.

Elementen kunnen ook in de footer geplaatst worden.

Stap 3

Klik op een element om een werkbalk op te roepen waarmee je jouw inhoud kan plaatsen of aanpassen. Ieder element heeft zijn eigen werkbalk.

Je hebt nu je pagina gevuld. Doe hetzelfde voor je andere pagina’s. Zo voeg je meer pagina's toe.

Of, lees verder over elementen wijzigen en elementen verwijderen.