Als je website nog niet is gepubliceerd, dan kun je rechts bovenin kiezen voor de knop Publiceer.

In dit scherm vind je twee mogelijkheden om je adres te kiezen:

• Vul het bovenste gebied in en je hebt direct een gratis JouwWeb-adres. Het groene vinkje geeft aan dat het adres beschikbaar is.

• Kies de onderste optie voor een eigen domeinnaam met het Pro-pakket. Je kan hier ook kiezen voor een domeinnaam dat reeds in jouw bezit is - deze kan je verhuizen naar JouwWeb. Na het invullen verschijnt gelijk het bestelformulier.

Belangrijk: Je kan altijd beginnen met een gratis JouwWeb-adres. Later kan je altijd nog overstappen naar een eigen domeinnaam.