Om JouwWeb te gebruiken hoef je niets te downloaden. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en de meest recente versie van je browser.

Wij bevelen Google Chrome aan als Browser, maar JouwWeb werkt ook met andere gangbare browsers.

• Google Chrome
  • Firefox
  • Safari
  • Internet Explorer (vanaf IE11)
  • Windows Edge

Wil je weten of je de nieuwste versie van jouw browser gebruikt, dan is dit een handige link.

Mobiele apparaten

Het bewerken van je website via tablet of mobiel is ook mogelijk. Elementen kunnen toegevoegd worden, elementen kunnen gewijzigd worden en je kan zelfs de instellingen van je website wijzigen. Voortaan kun je dus overal, zelfs onderweg, aan je website werken!

Cookies en Javascript toestaan

Om in te kunnen loggen is het noodzakelijk dat je cookies en Javascript toestaat in de instellingen van jouw browser. Standaard staat dat in elke browser correct ingesteld.