Maak je gebruik van een Gratis JouwWeb-website, dan kun je deze op elk gewenst moment verwijderen.

Heb je een Betaalde versie, dan moet je deze eerst bij ons opzeggen, omdat hiervoor een abonnement is afgesloten.

Maar hoe verwijder je dan een website?

Stap 1

Om je website te verwijderen moet je eerst inloggen.

Stap 2

Ga vervolgens naar Mijn Account (o.a. te bereiken via het menu bovenaan op de pagina Mijn Sites)

Stap 3

Klik hier aan de linkerzijde op de knop Verwijderen. Let op, als je op verwijderen klikt, verwijder je niet meteen je gehele account.

Stap 4

Op deze pagina zie je een overzicht van jouw website(s) en welke je wel of niet kunt verwijderen. Achter de website die verwijderd kan worden, zie je een rode button met "Verwijder website". Met die button kun je de desbetreffende website verwijderen.

Let wel op dat je jouw account alleen kan verwijderen als je alle websites verwijdert waar je eigenaar van bent.

ℹ️ Belangrijk: Houd er rekening mee dat met het verwijderen van je website alle inhoud verloren gaat, zoals foto's en teksten. Verwijderde websites kunnen niet hersteld worden.