Je gratis JouwWeb - website kun je elk moment verwijderen. Een Pro- of Business- website moet je eerst bij ons opzeggen, omdat hierbij een contract is afgesloten.

Stap 1

Om je website te verwijderen moet je eerst inloggen.

Stap 2

Ga vervolgens naar Mijn Account (o.a. te bereiken via het menu bovenaan op de pagina Mijn Sites)

Stap 3

Klik hier aan de linkerzijde op de knop Verwijderen.

Stap 4

Op deze pagina kun je kiezen welke website(s) je wil verwijderen. Vink de website(s) die je wil verwijderen aan en klik op de rode knop 'Verwijder.'

Let wel op dat je jouw account alleen kan verwijderen als je alle websites verwijdert waar je eigenaar van bent.

Belangrijk: Houd er rekening mee dat met het verwijderen van je website alle inhoud verloren gaat, zoals foto's en teksten. Verwijderde websites kunnen niet hersteld worden.