Via het kopje Webshop en vervolgens bij Instellingen > BTW kun je meerdere BTW-tarieven instellen.

Stap 1

Vink BTW berekenen aan.

Stap 2

Kies of je prijzen inclusief of exclusief BTW op je webshop wilt tonen.

Stap 3

Standaard hebben we BTW Hoog (21%) al voor je toegevoegd. Je kunt ervoor kiezen om het BTW-tarief te bewerken of te verwijderen. of om een nieuw tarief toe te voegen.

Ook kun je hier een BTW-tarief toevoegen. Klik op + BTW-tarief toevoegen en geef het nieuwe BTW-tarief een naam, voer een percentage in en klik op Opslaan.

Stap 4

Als je een extra BTW-tarief hebt toegevoegd klik je op Opslaan.

Stap 5

Via Webshop > producten kun je per product instellen welk BTW-tarief je wilt hanteren en klik vervolgens op Opslaan.