Alle designs van JouwWeb hebben standaard een banner afbeelding bovenaan de website staan. Als banner kun je een eigen afbeelding of een gratis stockfoto van JouwWeb gebruiken. Ook kun je op iedere pagina een aparte banner afbeelding toevoegen.

Stap 1

Ga naar de Editor

Stap 2

Beweeg met de muis over de banner bovenaan je website. Er verschijnt in het midden een 'Bewerken' knop. Klik hierop.

Stap 3

Gebruik het menu links van het scherm, waar de instellingen van de banner te vinden zijn. Klik hier op de knop + Nieuwe afbeelding.

Stap 4

Kies in dit scherm voor de optie Uploaden of Stock foto's. Bij uploaden kun je een afbeelding vanaf je computer selecteren en bij stock foto's kun je een van de gratis afbeeldingen kiezen voor in de banner.

Stap 5

Druk op Opslaan als je een geschikte afbeelding voor de banner gevonden hebt.

Stap 6

Als laatste kun je via het menu links van het scherm nog enkele dingen instellen.

• Titel: Typ een tekst die op de banner afbeelding komt te staan.
  • Titel en ondertitel: voeg zowel een titel als ondertitel toe aan de banner.
  • Titel en knop: typ een titel en voeg een link toe naar een pagina van je website via een knop in de banner.
  • Donkere achtergrond: er komt een donkere achtergrond over de afbeelding heen. Hierdoor vallen de titels (en knop) in de banner beter op.
  • Parallax effect: de afbeelding krijgt zijn eigen effect tijdens scrollen.

Kies voor Opslaan als je tevreden bent.

Tip: Heb je per ongeluk de banner verwijderd? Niet getreurd, je kan deze eenvoudig terugzetten.