Je kan een zoekfunctie aan je website toevoegen. Hiervoor heb je echter wel een Pro- of Business-pakket nodig.

Stap 1

Ga naar het tabblad Instellingen.

Stap 2

Schakel bij het tabblad Algemeen de zoekfunctie in en klik vervolgens op Opslaan.

Stap 3

De zoekfunctie verschijnt nu in het menu op je website.

Let op: het duurt enkele minuten voordat je pagina's als zoekresultaten verschijnen.

Geavanceerd zoeken

Bezoekers kunnen ook meer geavanceerde zoekopdrachten uitvoeren.

Voorbeelden:

• appel banaan
    geeft resultaten die beide zoekwoorden bevat
  • appel -banaan
    geeft resultaten die zoekwoord appel bevatten maar géén banaan
  • "karel appel"
    geeft zoekresultaten terug die exact de term karel appel bevat
  • appel*
    geeft zoekresultaten terug met woorden die beginnen met 'appel', zoals appelmoes en appeltaart.