Alle nieuwe versies van Outlook zullen de e-mailbox automatisch configureren. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat.

Mocht dat niet werken, kun je dit artikel gebruiken.

Let op: het wachtwoord dat je hier invult is niet het wachtwoord waarmee je op JouwWeb inlogt. Als je dit wachtwoord niet weet kun je dit opnieuw instellen. Zie daarvoor dit artikel.

Kies om een nieuwe account toe te voegen.

Vul op de eerste pagina dit in:

• Gebruik voor zowel inkomende als uitgaande e-mail mail.jouwweb.nl
  • Gebruikersnaam is je e-mailadres.
  • Vink de optie voor Beveiligd wachtwoordverificatie niet aan

Klik vervolgens op Meer instellingen. Open allereerst het tabblad met Server voor uitgaande e-mail.

Vul in:

• Vink aan: "Voor de server voor mijn uitgaande E-mail is verificatie verplicht"
  • Vink aan "Aanmelden met"
  • Vul bij gebruikersnaam je wachtwoord in.
  • Vink de optie voor Beveiligd wachtwoordverificatie niet aan

Ga vervolgens naar het tabblad Geavanceerd.

Vul in:

• Inkomende e-mail op poort 143
  • Gebruik als versleuteling TLS. Voor zowel inkomend als uitgaand.
  • Uitgaande poort is 25.