De websites van JouwWeb zijn geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus kunnen ook via mobiel en tablet bekeken worden. Maak het nu voor mobiele bezoekers van je website gemakkelijker om in contact te komen met je door een mobiele balk toe te voegen.

Stap 1

Ga via de taakbalk bovenin naar de Editor.

Stap 2

Schakel de mobiele weergave in door op het mobiel icoontje links onderin te klikken.

Je ziet nu de optie mobiele balk verschijnen.

Stap 2

Schakel de mobiele balk in. Je ziet nu een aantal opties die in je kan vullen.

• Kleurenschema: Kies de kleur die je mobiele balk moet hebben
  • E-mailadres: Vul het e-mailadres in waar bezoekers een bericht naar kunnen sturen
  • Telefoonnummer: Laat bezoekers met een druk op de knop telefonisch in contact komen met je
  • Locatie: Vul het bezoekadres in, zodat bezoekers weten waar ze je kunnen vinden

De mobiele balk ziet er nu zo uit op je website.

Stap 3

Voeg als laatste nog een link naar een social media pagina aan je mobiele werkbalk toe door de optie Social network in te schakelen.

Kies het gewenste social media kanaal en vul je gebruikersnaam in.

De mobiele balk zie er nu zo uit op je website.