Via de Editor kun je gemakkelijk de producten uit je webshop georganiseerd weergeven op je website door middel van de productgalerij.

Stap 1

Ga via de taakbalk bovenin naar de Editor.

Stap 2

Sleep het element Productgalerij (aan de linkerkant van de Editor) naar de gewenste plek binnen je website.

Stap 3

Om producten toe te voegen aan deze galerij, klik je nu op Producten kiezen.

Stap 4

Je kunt nu kiezen uit twee opties:

• Voeg bestaand product toe: kies producten uit de lijst met producten die je al eerder toegevoegd hebt.
  • Nieuw product: hier kun je zelf een nieuw product toevoegen aan de gallerij. Stel de gegevens, prijs, verzendmethode, voorraad en de afbeelding in en het product wordt toegevoegd.

Voeg bestaand product toe

Selecteer de producten die je in de gallerij weer wil geven en kies voor Toevoegen.

Nieuw product toevoegen

Vul de gegevens van dit Product in. Hier kun je verschillende gegevens instellen:

• Productnaam: de naam van je product
  • Afbeelding: je kunt één of meer afbeeldingen toevoegen
  • Beschrijving: deze beschrijving wordt getoond bij het product
  • Verzending: geef de gewenste verzendmethode voor dit product op. Je kunt de mogelijke verzendmethoden configureren in Webshop > Instellingen -> Verzendmethoden.
  • Prijs: de verkoopprijs
  • Voorraad: de voorraad veranderen of aangeven dat er onbeperkte voorraad is
  • Productvariant(en) toevoegen: indien gewenst kun je je meerdere varianten van een product toevoegen. Bijv. verschillende maten, kleuren of uitvoeringen. Ook kun je per variant een andere prijs opgeven, waarmee je staffelkortingen kunt creëren. Bijv: 1 pen kost 2 euro. 10 pennen kost 15 euro.

Stap 5

Je kan de volgorde van je producten wijzigen door op de knop met de drie strepen te klikken. Hou je muis ingedrukt en versleep het product naar de gewenste plaats in de lijst.

Kies Opslaan als je tevreden bent.

Stap 6

De productgalerij is nu toegevoegd en bezoekers kunnen deze producten bestellen als je de winkelwagen hebt geactiveerd!