Gefeliciteerd! Je hebt alle stappen doorlopen en kan zonder zorgen aan de slag met het opbouwen van je eigen JouwWeb – site. Je bent op de hoogte van de basisprincipes van ons systeem en kent de belangrijkste functies.

Publiceren

Na het opbouwen van je website rest er natuurlijk nog maar één ding: het publiceren van je website, zodat de rest van de wereld ook jouw eigen gemaakte website kan bewonderen. Om je website te publiceren kies je rechts bovenin in de Editor voor de groene knop Publiceer.

Je kan ervoor kiezen om je website te publiceren via een gratis JouwWeb subdomein, maar je kan ook de upgrade naar het Pro- of Business-pakket maken en je eigen domeinnaam claimen. Een eigen domeinnaam straalt voor zoekmachines veel meer autoriteit uit, maar het is natuurlijk aan jou om voor het pakket te kiezen dat het beste bij je past.

Om te zien wat er precies bij ieder pakket inbegrepen zit kun je deze pagina raadplegen: www.jouwweb.nl/prijzen

En verder

Heb je, voordat je de website aan de rest van de wereld toont, nog wat inspiratie nodig? Dat kan! Wij hebben namelijk een pagina waarop de meest creatieve en originele websites gemaakt door middel van JouwWeb te vinden zijn. Bekijk de pagina hier: www.jouwweb.nl/overzicht

Of misschien wil je nog wat meer weten over de verschillende elementen van JouwWeb voordat je website online komt te staan. Of ga je al een stapje verder en wil je weten hoe je jouw website verder uit kan breiden. Daarvoor kun je onderstaande artikelen raadplegen.

Elementen van JouwWeb
Jouw website uitbreiden
Kop
Tekst
Afbeelding
Formulier
Button
Kolommen
Tabel
Nieuws
Social media
HTML
Foto-album
Bestand
Webshop configureren
Producten toevoegen aan je webshop
Domeinnaam registreren
Domeinnaam verhuizen
Domeinnaam koppelen
E-mailbox aanmaken
Webmail gebruiken
Toevoegen extra taal
Beheerders
Uitgebreide statistieken
Word beter gevonden door Google
5 SEO-tips voor de inhoud van je website