Onder het kopje Webshop kun je het kopje Kortingsbonnen vinden. Hier heb je de mogelijkheid om een kortingsactie in te stellen voor je webshop.

Wanneer je klikt op de knop kortingsbon toevoegen zie je dit scherm:

Hier kun je verschillende dingen instellen:

• Kortingscode: Hier zet je neer wat klanten invullen in het balkje bij het afrekenen om toegang te krijgen tot de korting.
  • Looptijd: Hier vul je in van wanneer tot wanneer de actie loopt. Je kunt hier ook kiezen voor doorlopend. Dit houdt in dat er geen eindtijd aan de actie zit. Oftewel de kortingscode werkt altijd.
  • Type korting: Hier stel je in om wat voor korting het gaat. Hierbij heb je keuze uit de volgende 3 kortingen:
    • Percentage korting op totaalbedrag. Dit houdt in dat iemand bijvoorbeeld 20% korting krijgt op een product.
    • Vast bedrag korting op totaalbedrag. Hier kun je instellen dat de klant een bepaald bedrag (bijvoorbeeld 20 euro) korting krijgt na het invullen van de code.
    • Gratis verzending. Je kunt ervoor kiezen dat men na het invullen van de actiecode geen verzendkosten hoeft te betalen.

Onder de korting types maak je daarna de keuze of deze bestellingen gelden voor alle bestellingen of pas vanaf een minimum bedrag.

Hierna kun je de kortingsbon opslaan. Wanneer klanten de kortingscode bij de kassa invoeren wordt de korting toegepast.

Je hebt nu dus je eerste kortingsbon geactiveerd!