Wil jij tijdens jouw afwezigheid een vakantiebericht achterlaten voor jouw klanten? Of wil je om een andere reden een automatisch antwoord instellen voor jouw mailbox? In dit artikel lees je hoe het moet.

Stap 1

Als je het Pro- of Business-pakket hebt aangeschaft klik je in het menu van de Editor op Instellingen.

Stap 2

Klik hier vervolgens bij handige links op Mijn Abonnement.

Stap 3

Klik bij het E-mailadres waarvoor je een automatisch antwoord wil instellen op Meer info.

Stap 4

Klik vervolgens op Instellingen.

Stap 5

Vink de optie Automatisch Antwoord aan en vul Begindatum, Einddatum, Onderwerp en Bericht van het automatische antwoord in.

Stap 6

Klik op Opslaan. Jouw klanten ontvangen nu automatisch een mailtje zodra ze jou tijdens de opgegeven periode mailen. Ze krijgen maximaal één automatisch antwoord per week.