Als je jouw website wil delen op Facebook dan kan het zijn dat je nog je website ziet zoals deze in het verleden was. Wij zullen zo nu en dan deze vernieuwen; als je echter graag ziet dat dit sneller gebeurt dan kun je deze stappen volgen.

1. Allereerst is het nodig dat je jouw design instellingen opnieuw opslaat. De opslaan knop is niet bruikbaar tot je een wijziging doet. Je kunt even een kleur lichtjes aanpassen (en weer terugveranderen). Daarna kun je opslaan.
  2. Ga nu naar https://developers.facebook.com/tools/debug/sharing/
  3. Vul je URL in: bv http://www.oostvliet.eu en druk op "Fouten opsporen"
  4. Klik nu op "Opnieuw afschrapen"
  5. Wacht een aantal minuten en herhaal stappen 2 tot 4.

Je zult zien dat je afbeelding nu bijgewerkt is!