Je kunt bij het Pro-pakket en Business-pakket een meertalige website maken. Hier leggen we uit hoe dat in z'n werk gaat.

Stap 1

Klik in de Editor bij het menu op Instellingen.

Stap 2

Klik hier vervolgens bij handige links op Mijn Abonnement.

Stap 3

In de sectie Meertalige website klik je op + Taal toevoegen.

Stap 4

Vervolgens kies je de gewenste taal (Bijv. Engels, Italiaans, Frans, Duits, Spaans) en het gewenste adres waarop je de taal wil publiceren. Je kunt kiezen uit:

• Domeinnaam: bijv. jouwbedrijf.de (Duitse variant) of jouwbedrijf.com (Engelstalige variant)
  • Subdomein (van jouw huidige domeinnaam)bijv de.jouwbedrijf.eu (Duitse variant) als je momenteel www.jouwbedrijf.eu als domeinnaam hebt

De kosten van de domeinnaam zijn inbegrepen bij de bestelling van een Extra taal.

Stap 5

Klik op Toevoegen. De taal is nu toegevoegd en de domeinnaam wordt geregistreerd. De registratie van een domeinnaam kan enkele uren duren. Het vlaggetje naar de nieuwe taal zal pas geactiveerd worden als je klikt op activeren.

Heb je een speciaal verzoek? Of wil je een andere taal toevoegen die nog niet in de lijst staat? Stuur ons dan een mailtje met jouw verzoek.