Wanneer je een vraag hebt gesteld aan onze helpdesk, dan kan het zijn dat wij vragen om een schermafbeelding te maken van het door jou aangegeven probleem. Dit is een ideale manier om het aangegeven probleem te bekijken zodat wij precies zien hoe wij jou kunnen helpen.

Hoe je een schermafbeelding maakt:

Windows

In Windows kun je op PrintScreen drukken en plakken in een Word-document of rechtstreeks plakken in je eigen e-mailprogramma (zoals Gmail of Outlook).

Mac OSX

In Mac OSX kun je de toetsencombinatie "[shift ⇧] + [command ⌘] + 3" gebruiken. Het gemaakte screenshot wordt automatisch opgeslagen op je bureaublad en kun je herkennen aan de naam "Schermafbeelding 2015-10-05 om 08.45.00.png".

Lukt het niet?

Uitgebreidere instructies voor het maken van een screenshot vind je hier.