Hier wordt uitgelegd hoe je de voorraad van je producten kan aanpassen.

Stap 1

Ga via de taakbalk naar Webshop en vervolgens naar Producten.

Stap 2

Selecteer het product waarvan je de voorraad wilt bewerken.

Er opent zich nu een groter scherm waar je het product kan bewerken. Hierbij kan ook de voorraad aangepast worden.

• Onbeperkt: Als het artikel onbeperkt leverbaar is kun je deze knop aanklikken.
  • Beperkte voorraad: Vul hier het aantal producten in wat je op voorraad hebt. Het aantal wordt automatisch bijgewerkt.