Nadat je als Pro-gebruiker een e-mailbox hebt aangemaakt, kun je deze configureren in Apple Mail.

Stap 1

Open Instellingen.

Stap 2

Druk op Mail.

Stap 3

Druk op Kies voor accounts.

Stap 4

Druk op "Voeg accounts toe"

Stap 5

Je komt nu in een wizard, vul in het eerste scherm je naam, e-mailadres en wachtwoord in en druk op Volgende.

Stap 6

In het tweede scherm wordt gevraagd voor meer informatie. Neem vervolgens de onderstaande gegevens over (bij gebruikersnaam vul je je e-mailadres in).

Wanneer alles gelukt is kun je nu direct mail ontvangen en versturen.