Nadat je als Pro-gebruiker een e-mailbox hebt aangemaakt, kun je deze configureren in Apple Mail.

Stap1

Open Mail.

Stap 2

Kies voor Mail -> Accounts in het menu.

Stap 3

In de linksonder hoek, klik op de plus.

Stap 4

Scrol omlaag en klik op Voeg andere account toe en vervolgens op Mail-account.

Stap 5

Je komt nu in een wizard, vul in het eerste scherm je e-mailadres en wachtwoord in.

Stap 6

Een tweede scherm toont een melding dat de controle mislukt is. Neem vervolgens de onderstaande gegevens over (bij gebruikersnaam vul je je e-mailadres in).

Wanneer alles gelukt is dan kun je nu direct mail ontvangen en versturen.