Een domeinnaam registreren is mogelijk in het Pro-pakket en Business-pakket. Hierbij is een domeinnaam automatisch inbegrepen. Heb je nog het gratis pakket, dan kun je je website eerst upgraden

Als je dit gedaan hebt, volg dan deze eenvoudige stappen om de domeinnaam te registreren.

Twijfel je nog over de juiste domeinnaam? Bekijk dan eens onze video met tips voor de ideale domeinnaam.

Tip: Bekijk je liever een video? Dat kan! Daarin zie je hoe je een domeinnaam kan registreren.

Stap 1

Klik links bovenin de Editor op het JouwWeb logo.

Stap 2

Je bent nu op de Mijn Sites pagina. Hier klik je op de Mijn abonnement link.

Stap 3

Klik op de Mijn Abonnement pagina bij Domeinnamen op de knop + Domeinnaam registreren.

Stap 4

Vul een domeinnaam in die nog beschikbaar is en klik vervolgens op Registreer. Bevestig hierna de domeinnaam keuze.

Stap 5

De domeinnaam is nu aangevraagd en over een paar uur is je website actief met deze domeinnaam!

Houd je e-mail in de gaten, want we sturen je een e-mail zodra de registratie is voltooid.

Een domeinnaam zoeken die nog vrij is?
Je kunt eenvoudig een domeinnaam check doen via onze website.

Heb je al ergens een domeinnaam  geregistreerd?
Lees verder: Domeinnaam naar JouwWeb verhuizen of Domeinnaam koppelen aan JouwWeb\

Tip: Bekijk onze blog voor het vinden van de juiste domeinnaam: 7 Tips voor het vinden van de juiste domeinnaam