Je kunt, naast het toevoegen of verwijderen van pagina's, ook nog het een en ander doen qua instellingen. Zo kun je de pagina's bijvoorbeeld voorzien van een naam, je eigen pagina-indeling kiezen, of deze wel of niet zichtbaar is in het menu, en nog een aantal andere mogelijkheden die we in dit artikel toelichten.

Stap 1

Ga naar het tabblad Pagina's.

Stap 2

Klik op het tandwieltje bij de gewenste pagina.

Stap 3

Uitleg over de opties voor Pagina-instellingen:

• Naam: geef je pagina een naam die weergegeven wordt in het menu van je website. Voorbeelden zijn: Over ons, Contact en Bestel nu.
  • Banner: geef aan of je een Banner wil toevoegen bovenaan deze pagina.
  • Paginavulling: kies eventueel een template voor je pagina wanneer je niet met een lege pagina wil beginnen. Je kan ook voor een lege pagina kiezen.
  • Zichtbaar in Google: geef aan of de pagina zichtbaar moet zijn in Google. Dit geldt ook voor de interne zoekfunctie van je website. Als je deze optie dus uitschakelt dan zal de pagina niet gevonden worden via zoekmachines en ook niet via de zoekfunctie op je website.
  • Pagina-titel: deze titel wordt nergens op de pagina zelf weergegeven, maar wel op de titelbalk van de browsers van jouw bezoekers.
  • Omschrijving: ook de omschrijving wordt nergens op de pagina zelf weergegeven. De omschrijving wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google.
  • Social media afbeelding: selecteer een afbeelding die getoond moet worden als de desbetreffende pagina gedeeld wordt op social media, zoals Facebook, Twitter en WhatsApp.
  • Zichtbaar in menu: schakel deze optie uit om de pagina uit je menu te halen. Bezoekers kunnen deze pagina nu alleen via links bezoeken.
  • Wachtwoord-beveiliging: je kunt één of meerdere pagina's voor bezoekers afschermen met een wachtwoord.

Je krijgt meteen een voorbeeld te zien van hoe dit in de zoekresultaten van Google getoond wordt.

Stap 4

Druk links-onder op Opslaan.

Tip: Je komt in de Editor extra snel bij de Pagina-instellingen via het tandwiel-icoontje.